English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ MOVIEMANIA LIVE:

Ταινίες που προστέθηκαν πρόσφατα :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ MOVIEMANIA LIVE:

Το περιεχόμενο του παρόντος ιστολογίου, είναι αποκλειστικά και μόνο για παροχή πληροφοριών και στιγμιοτύπων στους φίλους των ταινιών. Παρακαλούνται οι επισκέπτες του ιστολογίου να μην κατεβάζουν το περιεχόμενο των σελίδων του και να αγοράζουν τα αυθεντικά αντίγραφα των ταινιών.

0 Zoom 2006

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
'Οταν η γη απειλείται με πλήρη καταστροφή, ο άνεργος πρώην υπερήρωας Κάπτεν Ζουμ καλείται πάλι στην δράση, για να σώσει τον κόσμο! 
'Ομως ο Ζουμ όχι μόνο δεν είναι σε φόρμα πια αλλά έχει χάσει και όλες του τις δυνάμεις. Τότε, ο στρατηγός Λάραμπι και ο Δρ. Γκραντ που έχουν αναλάβει την υπόθεση, έχουν ένα εναλλακτικό σχέδιο: πείθουν τον Ζουμ να εκπαιδεύσει μια παρέα από παιδιά, που έχουν εκπληκτικές υπερφυσικές ικανότητες! 

Με την βοήθεια της πανέξυπνης Μάρσια Χόλογουέι τα παιδιά μαθαίνουν να δρουν σαν ομάδα και να ελέγχουν τις δυνάμεις τους, για να πολεμήσουν τον κακό στρατό που απειλεί να καταστρέψει τον κόσμο.....

Σκηνοθεσία: Peter Hewitt
Συγγραφείς: Adam Rifkin, David Berenbaum
Ηθοποιοί: Tim Allen, Κόρτνεϊ Κοξ, Chevy Chase





ΠΡΟΣΟΧΗ! 

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΑΙΝΙΑΣ:
{[['']]}
Posted by Moviemania Live

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΣΑ!


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΩΝ ΕΔΩ ---> http://moviemanialive.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html