English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ MOVIEMANIA LIVE:

Ταινίες που προστέθηκαν πρόσφατα :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ MOVIEMANIA LIVE:

Το περιεχόμενο του παρόντος ιστολογίου, είναι αποκλειστικά και μόνο για παροχή πληροφοριών και στιγμιοτύπων στους φίλους των ταινιών. Παρακαλούνται οι επισκέπτες του ιστολογίου να μην κατεβάζουν το περιεχόμενο των σελίδων του και να αγοράζουν τα αυθεντικά αντίγραφα των ταινιών.

0 Paul 2011

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Δύο Βρετανοί κολλημένοι με τα κόμικ ταξιδεύουν σε ολόκληρη την Αμερική με σκοπό να συναντήσουν εξωγήινους εκτός της Περιοχής 51. 
Ό,τι έκανε για τα ζόμπι με το Shaun of the Dead (2004) και για τους αταίριαστους μπάτσους με το Hot Fuzz (2007), θα έρθει φέτος να κάνει για τους εξωγήινους το δίδυμο της κολάσεως του βρετανικού φλέγματος Simon Pegg και Nick Frost, με το Paul, που κυκλοφόρησε το πλήρες του trailer στα δίκτυα την περασμένη Παρασκευή. 

Το trailer ήρθε μια μέρα μετά την αμερικάνικη αφίσα της ταινίας και κάνα δίμηνο μετά τα αποκαλυπτήρια του πρώτου teaser (απ’ το twitter του Pegg μάλιστα), και σου δίνει μια αρκούντως χορταστικότερη γεύση της ιστορίας ενός διδύμου comic-nerds που διασχίζοντας το διαβόητο Area 51 καθ οδόν για τη μεγάλη ετήσια σύναξη του San Diego, βρίσκουν μπροστά τους ένα σουβενίρ κομματάκι πιο ζωντανό απ’ ότι υπολόγιζαν.

Σκηνοθεσία: Greg Mottola
Σενάριο: Nick Frost, Simon Pegg
Ηθοποιοί: Simon Pegg, Nick Frost, Jeremy Owen, Jeffrey Tambor






ΠΡΟΣΟΧΗ! 

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΑΙΝΙΑΣ:
{[['']]}
Posted by Moviemania Live

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΣΑ!


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΩΝ ΕΔΩ ---> http://moviemanialive.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html