English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ MOVIEMANIA LIVE:

Ταινίες που προστέθηκαν πρόσφατα :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ MOVIEMANIA LIVE:

Το περιεχόμενο του παρόντος ιστολογίου, είναι αποκλειστικά και μόνο για παροχή πληροφοριών και στιγμιοτύπων στους φίλους των ταινιών. Παρακαλούνται οι επισκέπτες του ιστολογίου να μην κατεβάζουν το περιεχόμενο των σελίδων του και να αγοράζουν τα αυθεντικά αντίγραφα των ταινιών.

0 Zebraman 2: Attack on Zebra City 2010

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Το 2025, δεκαπέντε χρόνια μετά τα γεγονότα του Zebraman, το Τόκιο μετονομάζεται σε πόλη της Zebra, καθιερώνοντας την “Ώρα Zebra” που αρχίζει στις 5:00 πμ / μμ και για 5 λεπτά στα οποία η κυβέρνηση επιτρέπει στην αστυνομία να επιτεθεί σε οποιοδήποτε θεωρείται εγκληματίας. Μια Ώρα Zebra είχε ως αποτέλεσμα την απόπειρα δολοφονίας του Shinichi Ichikawa, γνωστού ως Zebraman. 

Επιζώντας από την επίθεση, αλλά έχοντας χάσει τις αναμνήσεις του, πρέπει να συνεργαστεί με τον ψεύτικο Zebraman της τηλεόρασης 
και έναν νεαρό προστατευόμενό του για να σώσει ένα μυστηριώδες κορίτσι από την Βασίλισσα της Zebra και την Αστυνομία της. 
Τότε όλος ο κόσμος από το τελικό σχέδιο της Βασίλισσας θα χρησιμοποιεί τους εξωγήινους από το 2010 φέρνοντας την Ώρα Zebra σε ολόκληρο τον κόσμο.

Χώρα παραγωγής: Japan






ΠΡΟΣΟΧΗ! 

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΑΙΝΙΑΣ:
{[['']]}
Posted by Moviemania Live

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΣΑ!


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΩΝ ΕΔΩ ---> http://moviemanialive.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html