English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ MOVIEMANIA LIVE:

Ταινίες που προστέθηκαν πρόσφατα :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ MOVIEMANIA LIVE:

Το περιεχόμενο του παρόντος ιστολογίου, είναι αποκλειστικά και μόνο για παροχή πληροφοριών και στιγμιοτύπων στους φίλους των ταινιών. Παρακαλούνται οι επισκέπτες του ιστολογίου να μην κατεβάζουν το περιεχόμενο των σελίδων του και να αγοράζουν τα αυθεντικά αντίγραφα των ταινιών.

0 The Hunger Games 2012

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Από τα ερείπια ενός μέρους που κάποτε ήταν γνωστό ως Βόρεια Αμερική έχει αναδυθεί το έθνος της Πάνεμ, μια λαμπερή Κάπιτολ που περιβάλλεται από δώδεκα απομακρυσμένες επαρχίες. 
Η Κάπιτολ είναι σκληρή και αμείλικτη και κρατά τις επαρχίες υπό τον έλεγχό της αναγκάζοντάς τις να στέλνουν από ένα αγόρι και ένα κορίτσι ηλικίας από δώδεκα μέχρι δεκαοχτώ για να συμμετάσχουν στους ετήσιους Αγώνες Πείνας, έναν αγώνα θανάτου που μεταδίδεται ζωντανά από την τηλεόραση. 
Για την δεκαεξάχρονη Κάτνις Εβερντιν, που ζει μόνη μαζί με τη μητέρα και τη μικρότερη αδερφή της, η απόφαση της να πάρει εθελοντικά τη θέση της αδερφής της στους Αγώνες δεν διαφέρει και πολύ από μια θανατική ποινή. 

Ομως η Κάτνις έχει φτάσει κι άλλη φορά κοντά στο θάνατο και η επιβίωση είναι δεύτερη φύση για εκείνη. 
Χωρίς να το επιδιώκει πραγματικά, διεκδικεί σοβαρά τη νίκη. 
Αλλά για να νικήσει, θα πρέπει να αρχίσει να κάνει επιλογές που φέρνουν σε σύγκρουση την επιβίωση με την ανθρωπιά και την αγάπη με τον έρωτα.






ΠΡΟΣΟΧΗ! 

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΑΙΝΙΑΣ:
{[['']]}
Posted by Moviemania Live

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΣΑ!


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΩΝ ΕΔΩ ---> http://moviemanialive.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html