English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ MOVIEMANIA LIVE:

Ταινίες που προστέθηκαν πρόσφατα :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ MOVIEMANIA LIVE:

Το περιεχόμενο του παρόντος ιστολογίου, είναι αποκλειστικά και μόνο για παροχή πληροφοριών και στιγμιοτύπων στους φίλους των ταινιών. Παρακαλούνται οι επισκέπτες του ιστολογίου να μην κατεβάζουν το περιεχόμενο των σελίδων του και να αγοράζουν τα αυθεντικά αντίγραφα των ταινιών.

0 Tom and Jerry: Robin Hood and His Merry Mouse(2012)


Η περιπέτεια ξεκινάει πάλι, όταν ο Τζέρι, ως το μικρότερο μέλος της Συμμορίας του Ρομπέν των Δασών, συναντάει τον Τομ, τον αιλουροειδές γάτο της Λαίδη Μάριαν. Δεν είναι μόνο η διαμάχη της γάτας και το ποντικιού, αλλά ο Τομ εργάζεται κρυφά ως κατάσκοπος για τον Σερίφη του Νότινγχαμ και το κακό πρίγκιπα Τζον. Αλλά όταν οι κακοποιοί καταφέρνουν να συλλάβουν τον Ρομπέν, ο Tομ συνειδητοποιεί με φρίκη του ότι προτίθενται να βλάψουν την Mάριαν. Έτσι, ενώνει τις δυνάμεις του με τον Τζέρι, όχι μόνο για να σώσει τους ανθρώπους που αγαπά, αλλά και να εξασφαλίσει την ασφαλή επιστροφή του Βασιλιά Ριχάρδου.

ΠΡΟΣΟΧΗ! 
ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΑΙΝΙΑΣ:
{[['']]}
Posted by Moviemania Live

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΣΑ!


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΩΝ ΕΔΩ ---> http://moviemanialive.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html