English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ MOVIEMANIA LIVE:

Ταινίες που προστέθηκαν πρόσφατα :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ MOVIEMANIA LIVE:

Το περιεχόμενο του παρόντος ιστολογίου, είναι αποκλειστικά και μόνο για παροχή πληροφοριών και στιγμιοτύπων στους φίλους των ταινιών. Παρακαλούνται οι επισκέπτες του ιστολογίου να μην κατεβάζουν το περιεχόμενο των σελίδων του και να αγοράζουν τα αυθεντικά αντίγραφα των ταινιών.

0 Cars 2006 DVDRip ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ


Cars 2006 DVDRip

Είδος ταινίας: Animation, Family, Fantasy 
Σκηνοθεσία: John Lasseter, Joe Ranft
Σενάριο: John Lasseter, Joe Ranft
Ηθοποιοί: Owen Wilson, Paul Newman, Bonnie Hunt, Larry the Cable Guy, Cheech Marin, Tony Shalhoub, Guido Quaroni, Jenifer Lewis, Paul Dooley
Επίσημη Πρεμιέρα: 14/03/2006
Ελληνική Πρεμίερα: 14/09/2006
Χώρα παραγωγής: USA

ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ

Υπόθεση:
Ήρθαν για να σας μαγέψουν...
Ο Κεραυνός Μακουίν ανερχόμενο αγωνιστικό αυτοκίνητο αποφασισμένο να πετύχει, θα ανακαλύψει τελικά ότι η ζωή είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός... Καθώς διασχίζει τη χώρα για να πάει στον μεγάλο αυτοκινητιστικό αγώνα για το Κύπελλο στην Καλιφόρνια, ο Μακουίν καταλήγει κατά λάθος στην ήσυχη, μικρή και ξεχασμένη πόλη ‘Το Μπουζί της Ωραίας Ελένης’. Εκεί θα γνωρίσει τους ασυνήθιστους χαρακτήρες της: τον Δρ. Χάτσον (ένα Χάντσον Χόρνετ του 1951 με μυστηριώδες παρελθόν), τη Σάλυ (μια φανταχτερή Πόρσε του 2002,) και τον Μπάρμπα (ένα σκουριασμένο αλλά έμπιστο γερανό αυτοκινήτων)... οι οποίοι θα τον βοηθήσουνε να καταλάβει ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή από τα τρόπαια, τη δόξα και τη χορηγία...

* ΔΡ. ΧΑΤΣΟΝ
Μοντέλο Χάτσον Χόρτνετ του 1951, ο χαμηλών τόνων γιατρός Χάτσον κρύβει επιμελώς το μυστηριώδες παρελθόν του. Διευθύνει την τοπική κλινική και κουράρει κάθε μηχανική βλάβη των ‘συμπολιτών’ του. Όλοι τον εκτιμούν και τον σέβονται γιατί στέκεται πάντοτε δίπλα τους στις πιο δύσκολες στιγμές τους. Ειδικά στον Μακ Κουίν, θα διδάξει πολύτιμα μαθήματα, που θα του φανούν χρήσιμα τόσο στον αγώνα όσο και στη ζωή... Ο βραβευμένος με Όσκαρ και θρύλος της υποκριτικής Πολ Νιούμαν δίνει τη φωνή του στον δρ. Χάτσον, ενώ στην ελληνική, άκουμε τον ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΓΛΗ.

* ΣΑΛΙ
Πανέμορφη Πόρσε 911 του 2002 από την Καλιφόρνια, η Σάλι έχει βαρεθεί τη ζωή στη... πέμπτη ταχύτητα και αποφάσισε να κάνει μια νέα, ήσυχη αρχή στο Ραντιέιτορ Σπρινγκς. Γοητευτική, έξυπνη και πνευματώδης είναι παράλληλα και δικηγόρος της πόλης και, μάλιστα, η πιο αφοσιωμένη κάτοικος στον σκοπό ‘αναβίωση της πόλης’, για να ξαναμπεί κάποτε θριαμβευτικά μέσα στον χάρτη! Η πολυτάλαντη Μπόνι Χαντ είναι η... Σάλι, ενώ στα ελληνικά συναντάμε στον ρόλο της Σάλι τη ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ!

* ΜΠΑΡΜΠΑΣ
Μεγάλη καρδιά και ο μόνος γερανός αυτοκινήτων στο Ραντιέιτορ Σπρινγκς, ο Μπάρμπας διευθύνει την επιχείρηση ‘Ρυμούλκηση και Διάσωση’ και την τοπική Μάντρα Αυτοκινήτων. Αν και λίγο σκουριασμένος, έχει το γρηγορότερο σκοινί ρυμούλκησης στην κομητεία του Καρμπυρατέρ και σπεύδει πρώτος σε κάθε ατύχημα. Ο Μπάρμπας βλέπει πάντα τη θετική πλευρά των πραγμάτων και είναι ο πρώτος που θα συμπαρασταθεί στον Μακ Κουίν και θα τον κάνει φίλο. Ο επιτυχημένος κωμικός Larry the Cable Guy είναι ο Μπάρμπας ενώ στην ελληνική, μεταγλωττισμένη έκδοση συναντάμε τον ΠΑΥΛΟ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗ.

* ΛΟΧΙΑΣ
Στρατιωτικό τζιπ Γουίλι, βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και πολύ πατριώτης. Όταν δεν είναι απασχολημένος με το να διευθύνει το κατάστημα με τα στρατιωτικά είδη, επενδύει τον χρόνο του στο αγαπημένο του χόμπι: να κουρεύει το γρασίδι μπροστά από το μαγαζί του με... χειρουργική ακρίβεια! Επίσης, καβγαδίζει πολύ συχνά με τον γείτονά του Φίλμορ, που, παρά τις υποδείξεις του, αρνείται να καθαρίσει τη δική του αυλή... ή μάλλον ζούγκλα, όπως την αποκαλεί ο Λοχίας! Όχι, ότι ο Λοχίας δεν απολαμβάνει να τον αμφισβητούν... Εξάλλου, παρά τη συχνή επιθετική του συμπεριφορά, κατά βάθος μοιάζει με έναν τρυφερό
σκύλο που γαβγίζει, αλλά δεν δαγκώνει! Με τη φωνή του ηθοποιού Πολ Ντούλεϊ και του ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΣΤΑΤΖΟΓΛΟΥ στην ελληνική μεταγλωττισμένη έκδοση.

* ΣΕΡΙΦΗΣ
Περιπολικό Μέρκιουρι του 1949, ο τύπος του αστυνομικού που έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Διατηρεί την τάξη στο Ραντιέιτορ Σπρινγκς και παίρνει τη δουλειά του πολύ σοβαρά. Οι συχνές περιπολίες που κάνει τον κρατούν σε φόρμα και... ετοιμοπόλεμο, για να συλλάβει οποιονδήποτε πιθανό παραβάτη που θα θελήσει να απειλήσει την πόλη του... Με απαλά λάστιχα και χορταστικό μουστάκι, λατρεύει να διηγείται ιστορίες από τις εμπειρίες του και να παίρνει πότε-πότε έναν υπνάκο πίσω από την ταμπέλα της πόλης. Ο ειδικός της ‘Λεωφόρου 66’ Μάικλ Γουόλις ζωντανεύει τον Σερίφη ενώ, στα ελληνικά, άκουμε τον ΠΑΥΛΟ ΧΑΪΚΑΛΗ.

* ΡΑΜΟΝ
Ιμπάλα αργό αυτοκίνητο του 1959, ιδιοκτήτης στο στέκι ‘body art του Ραμόν’, το τοπικό κατάστημα για βάψιμο αυτοκινήτων. Έχει παντρευτεί την εδώ και πολλά χρόνια αγαπημένη του Φλο, ένα κλασικό αυτοκίνητο έκθεσης, που διευθύνει ένα ρεστοράν. Ο Ραμόν είναι καλλιτέχνης –ένας αληθινός μάγος με τη μπογιά και το μέταλλο- αλλά δεν είχε κανέναν να βάψει εδώ και χρόνια. Οπότε, για την ώρα, ο μόνος του καμβάς είναι ο εαυτός του! Τον βάφει και τον ξαναβάφει καθημερινά... Θα λάτρευε να κάνει μια καλλιτεχνική δουλειά στον Μακουίν, αν ποτέ του δινόταν η ευκαιρία...

* ΦΛΟ
Αμάξι έκθεσης του 1950 –μια έξυπνη κυρία που δεν αστειεύεται, με τη μεγαλύτερη καρδιά της πόλης. Διευθύνει το τοπικό εστιατόριο, το ‘Flo’ s V-8 Cafe’, το μόνο βενζινάδικο σε απόσταση πολλών μιλίων, με την καλύτερη βενζίνη! Οι κάτοικοι μαζεύονται στης Φλο κάθε μέρα για να ρουφήξουν λάδι, να μοιραστούν τα τελευταία κουτσομπολιά και για να τη συμβουλευτούν. Ενώ ταξίδευε στη χώρα ως το λαμπερό κορίτσι της Μοτοράμα, πέρασε από το ‘Μπουζί της Ωραίας Ελένης’, γνώρισε τον Ραμόν, έναν αργό πλην εξαιρετικό καλλιτέχνη του body paint και κόλλησε! Έρωτας με την πρώτη ματιά- οι δυο τους είναι μαζί από τότε...

* ΛΟΥΙΤΖΙ
Φίατ 500 του 1959, που διευθύνει το τοπικό κατάστημα με λάστιχα, το ‘Luigi’ s Casa Della Tires’, το ‘σπίτι του πύργου της Πίζας στα λάστιχα’. Μεγαλόκαρδος και ενθουσιώδης Ιταλός, αποτελεί κάτι περισσότερο από ένα νέο σετ από ρόδες για τους πελάτες του. Η θετική του ενέργεια έχει έναν φυσικό τρόπο να μεταδίδεται σε όποιον περάσει το κατώφλι του. Φανατικός οπαδός των αγώνων, ο Λουίτζι χαίρεται που γνωρίζει τον Μακουίν –έστω κι αν δεν είναι μια Φεράρι- και είναι πρόθυμος να τον... τακτοποιήσει με ένα νέο ζευγάρι από καλά λάστιχα.

* ΓΚΟΥΙΝΤΟ
Μικρό ιταλικό ανυψωτικό όχημα, βοηθός του Λουίτζι και ο καλύτερος φίλος του. Όπως το αφεντικό του, ο Γκουίντο είναι ένας φανατικός οπαδός των αγωνιστικών Φεράρι, που ονειρεύεται να πραγματοποιήσει μια αληθινή στάση στα πιτς σε έναν αληθινό αυτοκινητιστικό αγώνα...

* ΤΣΙΚ ΧΙΚΣ
Αγωνιστικός βετεράνος, ένας αδίστακτος ανταγωνιστής, που έχει κάνει τα πάντα για να τερματίσει πρώτος, ακόμα και με αθέμιτα μέσα! Είναι ο φτασμένος αναπληρωματικός, που τερματίζει πάντα ακριβώς πίσω από τον πρωταθλητή του κόσμου, τον ‘Βασιλιά’. Ο Τσικ ζει στη σκιά του Βασιλιά αλλά είναι έτοιμος να κάνει την κίνησή του. Πεπεισμένος ότι τώρα θα πάρει τη ρεβάνς, βλέπει μόνο νίκη στο Piston Cup για να εξασφαλίσει τη θρυλική χορηγία της Ντάινοκο. Το μόνο πράγμα που μπαίνει στο δρόμο του είναι ο Κεραυνός Μακουίν, ο ανερχόμενος πρωτάρης, που απειλεί να κλέψει όλα τα όνειρά του.

* Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ
Ο Βασιλιάς, Στριπ Γουέδερς, είναι ένα Plymouth Superbird του 1970 και αγωνιστικός θρύλος. Έχει κερδίσει τους περισσότερους αγώνες Piston Cup στην ιστορία, αλλά έχει κρατήσει τις προτεραιότητές του ξεκάθαρες. Προσγειωμένος, ξέρει ότι χρειάζεται κάτι παραπάνω από τρόπαια για να είσαι αληθινός πρωταθλητής. Εκτιμά τη σκληρή δουλειά ενώ έχει πάντα χρόνο για το αγαπημένο μέλος της ομάδας του, τη σύζυγό του. Ο Βασιλιάς σχεδιάζει να αποσυρθεί και να παραδώσει την πολυπόθητη χορηγία της Ντάινοκο. Όλα τα αγωνιστικά αυτοκίνητα τον έχουν είδωλο, ειδικά ο Μακουίν, που θα έδινε... σχεδόν τα πάντα για να βρεθεί στη θέση του.


ΠΡΟΣΟΧΗ! 
ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΑΙΝΙΑΣ:
{[['']]}
Posted by Moviemania Live

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΣΑ!


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΩΝ ΕΔΩ ---> http://moviemanialive.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html