English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ MOVIEMANIA LIVE:

Ταινίες που προστέθηκαν πρόσφατα :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ MOVIEMANIA LIVE:

Το περιεχόμενο του παρόντος ιστολογίου, είναι αποκλειστικά και μόνο για παροχή πληροφοριών και στιγμιοτύπων στους φίλους των ταινιών. Παρακαλούνται οι επισκέπτες του ιστολογίου να μην κατεβάζουν το περιεχόμενο των σελίδων του και να αγοράζουν τα αυθεντικά αντίγραφα των ταινιών.

0 Berserk: The Golden Age Arc - The Egg of the King (2012)


Ο Γκατς είναι ένας απίστευτα δυνατός μισθοφόρος που δεν τον ενδιαφέρει τίποτα στην ζωή παρα μόνο να πολεμάει την μια μάχη μετά την άλλη. Ωστόσο όλα θα αλλάξουν όταν θα συναντήσει και θα ηττηθεί από τον Γκρίφιθ, έναν όμορφο και χαρισματικό άντρα που ηγείται μιας ομάδας μισθοφόρων, της Ομάδας του Γερακιού. Ο Γκρίφιθ καταφέρνει να πείσει τον Γκατς να μπει στην ομάδα τους και δημιουργείται μια καλή φιλία μεταξύ τους. Η Κάσκα είναι η μοναδική πολεμίστρια στην ομάδα και είναι κρυφά ερωτευμένη με τον Γκρίφιθ και δείχνει φανερά την αντιπάθεια της για τον Γκατς αλλά με την παραίνεση του Γκρίφιθ προσπαθεί να τον αποδεχτεί. Ενώ η ομάδα συνεχίζει τις μάχες της, ο Γκρίφιθ συνεχίζει να αποκτάει περισσότερη δύναμη και όλα γίνονται σύμφωνα με τα προφητικά λόγια που έλαβε ο Γκρίφιθ όταν ήταν παιδί. Αλλά μέχρι που μπορούν να φτάσουν οι δύο άντρες για να πετύχουν τους σκοπούς τους; Και που θα τους οδηγήσει τελικά η μοίρα τους;
Πρωταγωνιστούν:Kevin T. Collins,Jesse Corti,Colin DePaula, Marc Diraison
Σκηνοθέτης:Toshiyuki Kubooka
Σενάριο:Kentaro Miura,Ichirô Ôkôchi
Είδος Ταινίας:Κινούμενα σχέδια,Δράση
Επίσημη Πρεμιέρα:26η Απριλίου 2012 (Ρωσία)
Διάρκεια:76'


ΠΡΟΣΟΧΗ! 
ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΑΙΝΙΑΣ:
{[['']]}
Posted by Moviemania Live

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΣΑ!


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΩΝ ΕΔΩ ---> http://moviemanialive.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html