English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ MOVIEMANIA LIVE:

Ταινίες που προστέθηκαν πρόσφατα :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ MOVIEMANIA LIVE:

Το περιεχόμενο του παρόντος ιστολογίου, είναι αποκλειστικά και μόνο για παροχή πληροφοριών και στιγμιοτύπων στους φίλους των ταινιών. Παρακαλούνται οι επισκέπτες του ιστολογίου να μην κατεβάζουν το περιεχόμενο των σελίδων του και να αγοράζουν τα αυθεντικά αντίγραφα των ταινιών.

0 The Exorcism of Emily Rose 2005

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Η δεκαεννιάχρονη Emily Rose αφήνει την επαρχιακή πόλη που μεγάλωσε, όταν γίνεται δεκτή στο κολέγιο. Αυτή δεν είναι όμως άλλη μία τυπική ιστορία φοιτητικών περιπετειών και ανησυχιών ενηλικίωσης. Η Emily αρχίζει να βιώνει κάποιες ανεξήγητες παραισθήσεις. Οι ήσυχες νύχτες της λιγοστεύουν και οι κρίσεις της γίνονται όλο και πιο άγριες. Η διάγνωση των γιατρών ανιχνεύει σημάδια επιληψίας, ή ακόμα και παράνοιας, τα φάρμακα δεν καταφέρνουν όμως να κρατήσουν μακριά του δαίμονες της κοπέλας. Η οικογένειά της αποφασίζει να στραφεί σε άλλης μορφής ΑθεραπείαΑ και η Καθολική Εκκλησία παίρνει την σπάνια απόφαση να επιφορτίσει τον τοπικό ιερέα με το καθήκον του εξορκισμού. Στο κινηματογραφικό παρόν, ο ιερέας δικάζεται για τον θάνατο της Emily, την νύχτα του εξορκισμού της. Το Καλό και το Κακό, η ύπαρξη Θεού και ο επιστημονικός ορθολογισμός καλούνται να χωρέσουν στην τετράγωνη λογική μίας δικαστικής διαμάχης. Τι συνέβη τελικά στην Emily;






ΠΡΟΣΟΧΗ! 

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΑΙΝΙΑΣ:
{[['']]}
Posted by Moviemania Live

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΣΑ!


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΩΝ ΕΔΩ ---> http://moviemanialive.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html