English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ MOVIEMANIA LIVE:

Ταινίες που προστέθηκαν πρόσφατα :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ MOVIEMANIA LIVE:

Το περιεχόμενο του παρόντος ιστολογίου, είναι αποκλειστικά και μόνο για παροχή πληροφοριών και στιγμιοτύπων στους φίλους των ταινιών. Παρακαλούνται οι επισκέπτες του ιστολογίου να μην κατεβάζουν το περιεχόμενο των σελίδων του και να αγοράζουν τα αυθεντικά αντίγραφα των ταινιών.

0 Painted Skin: The Resurrection 2012

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Σύμφωνα με την αρχαία γνώση, αν ένας άνθρωπος προσφέρει ελεύθερα την καρδιά του σε ένα δαίμονα, τότε το τέρας μπορεί να γίνει θνητός, αντιμετωπίζοντας τους πραγματικούς πόνους και τα πάθη της ύπαρξης. 
Αυτός είναι ο απόλυτος θρίαμβος του υποκόσμου. Η Xiaowei (Xun Zhou), ένα χιλιετές πνεύμα αλεπούς, έχει απελευθερωθεί από την κατεψυγμένη φυλακή της και μετατρέπεται σε μια επικίνδυνη ξελογιάστρα, καταναλώνοντας ζωντανές καρδιές για να μείνει όμορφη δεδομένου ότι ψάχνει την ευκαιρία της να γίνει ανθρώπινη. 

Εν τω μεταξύ,η πριγκίπισσα Jing (Wei Zhao) που κρύβει το πρόσωπό της πίσω από μια χρυσή μάσκα, απομακρύνει μια άγνωστη απειλή για το βασίλειο της ακολουθώντας τον μόνο άνδρα που αγάπησε ποτέ: έναν φρουρό που δεν μπόρεσε να την προστατεύσει, πολλά χρόνια πριν.
Ένα γύρισμα της μοίρας φέρνει την πριγκίπισσα Jing και την Xiaowei μαζί, και ένα αργό παιχνίδι πνευμάτων, εξαπάτησης, και αποπλάνησης ξεκινά για την ίδια την καρδιά της πριγκίπισσας.






ΠΡΟΣΟΧΗ! 

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΑΙΝΙΑΣ:
{[['']]}
Posted by Moviemania Live

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΣΑ!


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΩΝ ΕΔΩ ---> http://moviemanialive.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html