English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ MOVIEMANIA LIVE:

Ταινίες που προστέθηκαν πρόσφατα :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ MOVIEMANIA LIVE:

Το περιεχόμενο του παρόντος ιστολογίου, είναι αποκλειστικά και μόνο για παροχή πληροφοριών και στιγμιοτύπων στους φίλους των ταινιών. Παρακαλούνται οι επισκέπτες του ιστολογίου να μην κατεβάζουν το περιεχόμενο των σελίδων του και να αγοράζουν τα αυθεντικά αντίγραφα των ταινιών.

0 Bratz: Babyz the movie (2007)

Bratz: Babyz the movie (2007)Bratz: Babyz the movie (2007) Δείτε online
Ακολουθείστε την Cloe, την Sasha, την Jade και τη Yasmin σε απίθανες ζαβολιές!Όπου πηγαίνουν τα Bratz Babyz, είναι σίγουρο ότι υπάρχει περιπέτεια. Ακολουθείστε τις Cloe, Sasha, Jade και Yasmin στην πιο διασκεδαστική ζαβολιά τους στο εμπορικό κέντρο.Όταν ένα μεγαλύτερο παιδί απαγάγει το μικρό σκυλάκι των διδύμων Nora και Nita, τα Bratz Babyz αναλαμβάνουν δράση. Αφού ξεπερνούν πολλές δυσκολίες, τα Bratz Babyz, χωρίζονται σε δύο ομάδες: H μία προσπαθεί να ξεγελάσει το παιδί και η άλλη να εξοικονομήσει τα $50 που απαιτούνται για λύτρα. Έτσι, η μία περιπέτεια ακολουθεί την άλλη: βουτούν στην πηγή για να βρουν νομίσματα, λαμβάνουν μέρος σε διαγωνισμό karaoke και τελικά αντιμετωπίζουν τον εχθρό τους. Αλλά θα μπορέσουν να ελευθερώσουν το κουταβάκι; Ένα είναι σίγουρο-όποιος συνεργάζεται με τα Bratz Babyz είναι πάντα νικητής! 


Γλώσσα:  Ελληνικά


Παραγωγή: 2006
Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια
Σκηνοθέτης: Davis Doi
Ηθοποιοί: Ashleigh Ball,Alexandra Carter,Maryke Hendrikse
Bratz: Babyz the movie (2007)


ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΑΙΝΙΑΣ:
{[['']]}
Posted by Moviemania Live

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΣΑ!


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΩΝ ΕΔΩ ---> http://moviemanialive.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html