English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ MOVIEMANIA LIVE:

Ταινίες που προστέθηκαν πρόσφατα :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ MOVIEMANIA LIVE:

Το περιεχόμενο του παρόντος ιστολογίου, είναι αποκλειστικά και μόνο για παροχή πληροφοριών και στιγμιοτύπων στους φίλους των ταινιών. Παρακαλούνται οι επισκέπτες του ιστολογίου να μην κατεβάζουν το περιεχόμενο των σελίδων του και να αγοράζουν τα αυθεντικά αντίγραφα των ταινιών.

0 Τα μαγικά Χριστούγεννα του Μικυ (μεταγλωτισμενο)

Ελάτε να γιορτάσουμε φέτος τα Χριστούγεννα παρά με το Μίκυ και όλους τους αγαπημένους ήρωες της Ντίσνεϊ, καθώς για πρώτη φορά πρωταγωνιστούν όλοι μαζί σε μια μεγάλου μήκους Χριστουγεννιάτικη περιπέτεια.
Όταν η χιονοθύελλα καταστρέφει τα σχέδια όλων, Ο Μίκυ τους προσκαλεί σπίτι του για τα Χριστούγεννα. Εκεί μαζί το Γουίνι, την Άριελ, τη Χιονάτη, την Μπελ και όλους τους υπόλοιπους μοιράζονται τα κουλουράκια και τη ζεστή σοκολάτα και προσπαθούν να φτιάξουν τη διάθεσή του Ντόναλντ, που έχει χαλάσει.
Η αληθινή διασκέδαση όμως ξεκινάει όταν η Μίνι βρίσκει παλιότερες ταινίες που είχαν περάσει μαζί τα Χριστούγεννα και έτσι όλοι αρχίζουν να θυμούνται τις παλιές καλές στιγμές. Οι αναμνήσεις τους συνεπαίρνουν και η μαγεία των Χριστουγέννων πολύ γρήγορα τους κυριεύει. Ακόμα και ο γκρινιάρης Ντόναλντ βρίσκει το κέφι του και γίνεται ο πρωταγωνιστής της βραδιάς.





ΠΡΟΣΟΧΗ! 
ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΑΙΝΙΑΣ:
{[['']]}
Posted by Moviemania Live

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΣΑ!


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΩΝ ΕΔΩ ---> http://moviemanialive.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html