English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ MOVIEMANIA LIVE:

Ταινίες που προστέθηκαν πρόσφατα :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ MOVIEMANIA LIVE:

Το περιεχόμενο του παρόντος ιστολογίου, είναι αποκλειστικά και μόνο για παροχή πληροφοριών και στιγμιοτύπων στους φίλους των ταινιών. Παρακαλούνται οι επισκέπτες του ιστολογίου να μην κατεβάζουν το περιεχόμενο των σελίδων του και να αγοράζουν τα αυθεντικά αντίγραφα των ταινιών.

0 ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΜΥ 2

Η πιο αγαπημένη χελωνίτσα όλου του κόσμου επιστρέφει σε μια ακόμα εκπληκτική περιπέτεια, με την υπογραφή του Μπεν Στάσεν. Κωμωδία, ένταση και συναίσθημα, σε μια ιστορία που θα συναρπάσει το κοινό σε όλο τον κόσμο. Ο Σάμι και ο Ρέι, δύο θαλάσσιες χελώνες και φίλοι από παιδιά, επιστρέφουν στα οικεία νερά της Μπάχα, στην Καλιφόρνια, για να μάθουν τα κατατόπια σε δύο μικρά χελωνάκια, τον Ρίκι και την Έλλα. Ξαφνικά, θα βρεθούν στα δίχτυα ενός λαθροκυνηγού, ο οποίος θα τους πουλήσει σε ένα μεγαλοπρεπές ενυδρείο στο Ντουμπάι. Ο βασιλιάς του ενυδρείου, ο ιππόκαμπος Μπιγκ Ντι, θα τους στρατολογήσει ως επίλεκτους της ομάδας του, για την μεγάλη απόδραση που ετοιμάζει. Ο Σάμι όμως και ο Ρέι, μαζί με τους καινούργιους τους φίλους – ένα αυστραλιανό μπλόμπφις, το γλυκό χταποδάκι Άναμπελ και μια ολόκληρη οικογένεια πιγκουίνων – αποφασίζουν να σχεδιάσουν μόνοι τους, τη δική τους απόδραση.




ΠΡΟΣΟΧΗ! 
ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.ΠΕΡIΜΕΝΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΑΙΝΙΑΣ:
{[['']]}
Posted by Moviemania Live

Δημοσίευση σχολίου

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΣΑ!


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΩΝ ΕΔΩ ---> http://moviemanialive.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html